Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο: Η άφιξη στην Ελλάδα και οι πρώτες δηλώσεις (Αποκλειστικό video)
Gossip Cam

Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο: Η άφιξη στην Ελλάδα και οι πρώτες δηλώσεις (Αποκλειστικό video)

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο έφτασε στην Ελλάδα και το gossip-tv ήταν στο αεροδρόμιο για να την υποδεχτεί. 

Φανερά καταβεβλημένη από το πολύωρο ταξίδι αλλά και αδυνατισμένη λόγω της αφαγίας της όσο καιρό βρισκόταν στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο, η Κάτια πάτησε το πόδι της επί ελληνικού εδάφους σήμερα το απόγευμα (22/1).

Στην αίθουσα αφίξεων την περίμεναν οι δημοσιογράφοι προκειμένου να έχουν μία δήλωσή της για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου για αρκετές μέρες, η Κάτια επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητά της, αφού βέβαια προηγουμένως μιλήσει ανοιχτά για όσα μεσολάβησαν το τελευταίο διάστημα.

Υπήρξε το πρόσωπο των ημερών, δέχτηκε έντονη κριτική από τους πρώην συμπαίκτες της, όμως η ίδια κράτησε μία πολύ αξιοπρεπή στάση απέναντι σε όλα τα αρνητικά σχόλια και τους επικριτές της.

"Είμαι καλά, είμαι ζωντανή και θα τα πούμε όλα σύντομα", ήταν τα πρώτα λόγια της πρώην παίκτριας. Στην ερώτηση αν έχει διαβάσει κι αν έχει δει τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου που έκανε για όσο διάστημα απουσίαζε από το παιχνίδι για λόγους υγείας είπε: "Δεν έχω ιδέα παιδιά, δεν ξέρω τίποτα, μόλις γύρισα και θα τα πούμε σύντομα".

Τέλος, στην ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι ο θηλυκός Ντάνος απάντησε χιουμοριστικά η Κάτια: "Του μοιάζω;" και γέλασε!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με την άφιξη της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ελλάδα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved