Νίκος Βουρλιώτης: Σε σπάνια έξοδο με την μητέρα και την κορούλα του!
Gossip Cam

Νίκος Βουρλιώτης: Σε σπάνια έξοδο με την μητέρα και την κορούλα του!

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε και απαθανάτισε τον Νίκο Βουρλιώτη σε σπάνια έξοδό του με την μητέρα του και την κόρη του.

Σε γνωστό πολυκατάστημα των Βορείων Προαστίων εθεάθησαν ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης μαζί με την κόρη του και την μητέρα του, κάνοντας τα ψώνια τους.

Ο τραγουδιστής ανεξαρτήτως των επαγγελματικών του υποχρεώσεων βρίσκει πάντα χρόνο για να περάσει με την κορούλα του και να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί.

Αυτή τη φορά, μαζί με την μητέρα του βρέθηκαν σε γνωστό πολυκατάστημα των Βορείων Προαστίων να κάνουν τα ψώνια τους, και φυσικά ήταν εκεί ο φωτογραφικός μας φακός και τους απαθανάτισε.

Και οι τρεις τους, φορώντας την μάσκα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας τους τελευταίους μήνες, έκαναν τα πρώτα τους ψώνια στα καταστήματα μετά την άρση των μέτρων.

Ο Νίκος Βουρλιώτης στυλάτος, όπως πάντα με ένα φουσκωτό μαύρο μπουφάν και αθλητική φόρμα του ίδιου χρώματος, δεν άφησε λεπτό το χέρι της κορούλα του, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι μια κούκλα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved