Αναστασιάδης-Θεωνά: Σπάνια οικογενειακή βόλτα με τον γιο τους στο Ζάππειο!
Gossip Cam

Αναστασιάδης-Θεωνά: Σπάνια οικογενειακή βόλτα με τον γιο τους στο Ζάππειο!

Σαν... καρτ ποστάλ η εικόνα της οικογένειας Αναστασιάδη στο Ζάππειο!

Στο... Ζάππειο μια μέρα περιπατούσαν... Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης τώρα που έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, βρίσκουν τρόπους για να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τις ώρες τους, δημιουργώντας όμορφες εικόνες και αναμνήσεις στον μοναχογιό τους Αρίωνα.

Ο πιτσιρικάς που τον ερχόμενο Απρίλιο θα γίνει δύο χρονών είναι το καμάρι και των δύο και φυσικά η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η ηθοποιός τον πρώτο καιρό είχε αφοσιωθεί στη φροντίδα και την ανατροφή του μοναχογιού της θέλοντας να ζήσει τις πρώτες στιγμές της ζώης του, έχοντας βέβαια πάντα την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια από τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και ακόμα και τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους λόγω lockdown και κορονοϊού, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και οι δύο για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκαν προ ημερών και μαζί με τον γιο τους, βρέθηκαν στο Ζάππειο για να απολαύσουν τη χειμωνιάτικη λιακάδα. Ντυμένοι casual και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού, έδειξαν να απολαμβάνουν τον περίπατό τους μαζί με τα δύο σκυλάκια τους. Δείτε φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved