Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι πρώτοι περίπατοι με τον γιο τους και οι τρυφερές αγκαλιές!
Gossip Cam

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι πρώτοι περίπατοι με τον γιο τους και οι τρυφερές αγκαλιές!

Τους πρώτους περιπάτους τους με τον νεογέννητο γιο τους έχουν αρχίσει να κάνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι το ένα απόγευμα στο Ζάππειο με φίλους και το άλλο στον Εθνικό Κήπο.

Και στις δύο βόλτες τους, οι εικόνες πολύ τρυφερές. Η όμορφη παρουσιάστρια κρατάει με τρυφερότητα το μωρό της στην αγκαλιά της ενώ βρίσκονται και οι δύο μόνιμα υπό το άγρυπνο βλέμμα του ευτυχή μπαμπά. Σε άλλα στιγμιότυπα, η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει τον περίπατό της, έχοντας πάντα το νου της το μωρό της που κοιμάται στο καροτσάκι του. Συζητάει με φίλους -ανάμεσά τους και η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη- και χαίρεται κάθε στιγμή της νέας ζωής της που άλλαξε με τον ερχομό του ο γιος της.

Ο μικρός, να θυμίσουμε, γεννήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα και σκόρπισε απίστευτη ευτυχία στο ζευγάρι που ήθελε πολύ να αποκτήσει το δικό του παιδί. Έμπειρη μαμά η Τζένη Μπαλατσινού καθώς ήδη έχει μεγαλώσει τρία παιδιά, ήθελε πολύ να κάνει ευτυχισμένο και τον σύζυγό της, φέρνοντας στον κόσμο τον μοναχογιό τους. Όλα πήγαν κατ' ευχή και από εκείνη την ημέρα, η ζωή τους είναι ζωγραφισμένη με σιέλ χρώματα. Ο μικρός φαίνεται να είναι πολύ ήσυχος και να μην ταλαιπωρεί και ιδιαίτερα τους γονείς του με ξενύχτια, παρά μόνο στα φυσιολογικά πλαίσια. Σε λίγες εβδομάδες γίνεται τριών μηνών ο μικρούλης που έμελλε να φέρει ξανά στη ζωή του ζευγαριού την απόλυτη ευτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από τους πρώτους οικογενειακούς περιπάτους του Υπουργού Υγείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved