Πατίτσας-Χρουσαλά: Σπάνιες φωτό με τα παιδιά τους! Παιχνίδια και γέλια σε έξοδό τους
Gossip Cam

Πατίτσας-Χρουσαλά: Σπάνιες φωτό με τα παιδιά τους! Παιχνίδια και γέλια σε έξοδό τους

Η Μαριέττα Χρουσαλά, από τότε που έγινε μαμά, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή τους, έχοντας εγκαταλείψει την καριέρα της στην τηλεόραση. 

Όμως, αυτό δεν την ενδιαφέρει καθόλου καθώς προφανώς όνειρό της ήταν να δημιουργήσει μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Και τα κατάφερε με τον άνδρα της ζωής της, τον Λέοντα Πατίτσα με τον οποίο μοιράζονται μια πολύ όμορφη οικογενειακή ζωή.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά είναι αυταπόδεικτο από τις φωτογραφίες που έφτασαν στα χέρια μας από μια πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού με τα παιδιά του με κωδικό 6 για μετακίνηση εν μέσω Lockdown.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους από τον κορονοϊό και ντυμένοι casual, μαμά, μπαμπάς και παιδιά βγήκαν για έναν περίπατο και ένα καφέ στο χέρι για να απολαύσουν τη λιακάδα εκείνης της ημέρας.

Κλεισμένοι όλοι στο σπίτι εδώ και τόσο καιρό, είχαν ανάγκη για λίγο να ξεσκάσουν, όμως περισσότερο ανάγκη το είχαν τα παιδιά τους που ομολογουμένως έχουν μεγαλώσει πολύ. Η μεγαλύτερη Μαργκώ, ο Σπύρος και ο μικρότερος Κωνσταντίνος έδειξαν να χαίρονται πολύ με αυτή τη βόλτα τους.

Το ίδιο όμως έδειχναν να χαίρονται και οι γονείς τους που τα πείραζαν, τα κυνηγούσαν και έπαιζαν μαζί τους, δείχνοντας πολύ ευδιάθετοι και ευτυχισμένοι.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved