Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιο κρύο; Απολαμβάνει τις βουτιές του στη Βουλιαγμένη!
Gossip Cam

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιο κρύο; Απολαμβάνει τις βουτιές του στη Βουλιαγμένη!

Τι και αν οι θερμοκρασίες αυτό τον καιρό είναι χαμηλές; Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι ο Μάρτης είναι... γδάρτης, συνεχίζει ακάθεκτος να απολαμβάνει τις χειμωνιάτικες βουτιές στη θάλασσα.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να είναι χειμερινός κολυμβητής όταν κατά τη διάρκεια της καραντίνας αποφάσισε για πρώτη φορά να το δοκιμάσει.

Του άρεσε λοιπόν τόσο πολύ που πήρε την απόφαση να κάνει συχνά μπάνιο στη θάλασσα, ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Από τότε με την πρώτη ευκαιρία, μιας και ζει στα νότια προάστια, πηγαίνει σε κάποια παραλία, κάνει τις βουτιές του, χαλαρώνει, μαζεύει αρκετή βιταμίνη D από τον ήλιο και νιώθει υπέροχα.

Η συγκεκριμένη ενασχόλησή του γεμίζει χαρά και πολύ ενέργεια, ειδικά τώρα ο χώρος εστίασης έχει πληγεί τόσο πολύ και ο ίδιος όπως και χιλιάδες άλλοι καλλιτέχνες στη χώρα μας δεν μπορεί να δουλέψει. Οι εξορμήσεις του η θάλασσα είναι κάτι που τον γεμίζει και τον κάνει να περνάει καλά.

Άλλωστε, δεν είναι ο μόνος που είναι χειμερινός κολυμβητής. Πολλοί φίλοι του όπως ο γνωστός επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος απολαμβάνουν τις χαρές της θάλασσας και τον χειμώνα. Μάλιστα τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς πριν από λίγες μέρες, στην παρέα του τραγουδιστή σε παραλία της Βουλιαγμένης ήταν και ο επιχειρηματίας.

Δείτε παραπάνω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved