Ελένη Μενεγάκη: Επιβλέποντας τις τελευταίες... πινελιές στο νέο της σπίτι!
Gossip Cam

Ελένη Μενεγάκη: Επιβλέποντας τις τελευταίες... πινελιές στο νέο της σπίτι!

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει μία πάρα πολύ μεγάλη περίοδο έχοντας επικεντρωθεί σε πράγματα που γεμίζουν ήθελε από καιρό να κάνει.

Τώρα που πλέον είναι ελεύθερη υποχρεώσεων και έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, ασχολείται με εκκρεμότητες που έχει αφήσει εδώ και καιρό.

Όπως ήταν η απόκτηση ενός σπιτιού όπως ακριβώς τα ονειρευόταν. Δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεση της να επενδύσει σε ακίνητα και προσφάτως κατέκτησε το στόχο της.

Αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά το οποίο είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα θα είναι έτοιμο σε λιγότερο από 2 μήνες και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την παρουσιάστρια με το σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη σε νέα επίσκεψη της σπίτι, όμως τώρα ήταν μόνη. Συνομίλησε με τους υπεύθυνους και αφού έριξε μία ματιά για κάποιες λεπτομέρειες στους εσωτερικούς χώρους, αποχώρησε.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα αυτή επίσκεψή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved