Μπεκατώρου: Αχ Μαρία! Τα κόκκινα, τα trendy τα γυαλιά σου!
Gossip Cam

Μπεκατώρου: Αχ Μαρία! Τα κόκκινα, τα trendy τα γυαλιά σου!

Η οικοδέσποινα του YFSF All StarΜαρία Μπεκατώρου, δεν είναι λαμπερή και περιποιημένη μόνο στη σκηνή του σόου μιμήσεων αλλά και στην καθημερινότητά της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει λατρεία για τη μόδα και καθόλου άδικα δεν θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Εντάξει, ο φωτογραφικός φακός δεν την εντόπισε και στην καλύτερή της φάση μιας και δεν είχε δώσει και μεγάλη προσοχή στο γενικότερο styling της, όμως κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας της ξεχωριστά ήταν πράγματι ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό.

Το κασμιρένιο παλτό της πραγματικά έκανε τη διαφορά όμως εκεί που σταθήκαμε εμείς ήταν στα κατακόκκινα γυαλιά της που πραγματικά έκαναν τη... διαφορά στην εμφάνισή της.

Λάτρης των ιδιαίτερων και πολλές φορές εκκεντρικών αξεσουάρ, η Μαρία Μπεκατώρου έμεινε πιστή στις επιλογές της και τις προτιμήσεις της, εντυπωσιάζοντας.

Η όμορφη παρουσιάστρια, εθεάθη από τον φωτογραφικό φακό στο κέντρο του Κολωνακίου με το σκυλάκι της όπου και βρέθηκε για να κάνει κάποια ψώνια, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved