Γιώργος Κοψιδάς: Ένας... Survivor στο Ζάππειο! Και δεν ήταν μόνος!
Gossip Cam

Γιώργος Κοψιδάς: Ένας... Survivor στο Ζάππειο! Και δεν ήταν μόνος!

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι από τους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που άφησε το δικό του ανεξίτηλο στίγμα. 

Αμφιλεγόμενος, με πολλούς "αντιπάλους" αλλά και απόμακρος, ήρεμος αλλά και νευρικός εκεί που έπρεπε, ο ηθοποιός και πρώην μπασκετμπολίστας κατάφερε να δημιουργήσει αρκετό ντόρο γύρω από το όνομά του.

Πολλοί από τους πρώην συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της "θητείας" του στο παιχνίδι στον μακρινό Άγιο Δομίνικο τον αμφισβήτησαν. Άλλοι θεώρησαν πως λειτουργούσε μόνο με στρατηγική ενώ άλλοι υποστήριξαν πως ήταν "καθαρός" χαρακτήρας χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τι σημασία όμως έχει πια; Ο Γιώργος Κοψιδάς βρίσκεται και πάλι στα πάτρια εδάφη και ήδη έχει βρει τους παλιούς ρυθμούς του.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον απαθανάτισε σε περίπατό του στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο.

Δεν ήταν μόνος αλλά με τον επιστήθιο φίλο του και άλλοτε 'δόξα' του ελληνικού μόντελινγκ Φώτη Γιαννιώτη με τον οποίο τους δένει εδώ και πολλά χρόνια μία πολύ δυνατή σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.

Μάλιστα ο Φώτης Γιαννιώτης ήταν από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του ηθοποιού που του είχαν στείλει μήνυμα το οποίο και προβλήθηκε μέσα από το Survivor όταν οι Κόκκινοι είχαν κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας.

Δείτε τους δύο φίλους να απολαμβάνουν τον περίπατό τους στον ανοιξιάτικο ήλιο, στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved