Νάντια Μπουλέ: Η εγκυμονούσα στις πρώτες φωτό εκτός σπιτιού! Η φουσκωμένη κοιλίτσα
Gossip Cam

Νάντια Μπουλέ: Η εγκυμονούσα στις πρώτες φωτό εκτός σπιτιού! Η φουσκωμένη κοιλίτσα

 Στο Θησείο για γυρίσματα εθεάθη η ηθοποιός. H Νάντια Μπουλέ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και περιμένει πως και πως να έρθει στον κόσμο! 

Η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Ισαάκ! Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια του το πρώτο του παιδί και η λαχταρά τους δεν περιγράφεται! Μπορεί να είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια όμως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του είχαν κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα.

Η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε για την εγκυμοσύνη της: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό».

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και απαθανάτισε την μέλλουσα μανούλα στο Θησείο πραγματοποιεί τα γυρίσματα, ενδεχομένως της επιτυχημένης σειράς που πρωταγωνιστεί.

Τι κι αν διανύει τον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της, η ίδια εργάζεται, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Θησείο, εντόπισε την Νάντια Μπουλέ ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της Νάντιας Μπουλέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved