Δημήτρης Κουρούμπαλης: Βόλτα στο Κολωνάκι με βερμούδα και μωβ μπαντάνα! (exclusive pics)
Gossip Cam

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Βόλτα στο Κολωνάκι με βερμούδα και μωβ μπαντάνα! (exclusive pics)

Σίγουρα με τέτοιο look δεν θα περίμενε κανείς να τον δει στο Κολωνάκι αλλά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης είναι ακομπλεξάριστος.

Από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα έχει αποδείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα πει ο ένας και ο άλλος, έχει το δικό του στιλ και το υποστηρίζει!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr την ώρα που έκανε τη βόλτα του στο Κολωνάκι και η αλήθεια είναι πως τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε με τη μωβ μαντάνα που φορούσε στο πρόσωπό του.

Η μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό είναι απαραίτητη και ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να παραβεί τους κανόνες και τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί για να μη γίνει περαιτέρω διασπορά.

Ωστόσο, αντί για μάσκα επέλεξε να φορέσει μια μπαντάνα!

«Ήθελα πάντα να κάνω ένα παιδί. Δεν έχω βιώσει δραματικές αλλαγές στη ζωή μου, πέρα από το ότι έχω γνωρίσει άλλον έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ. Όσον αφορά στην καθημερινότητα, συνειδητοποίησα πως ο χρόνος δεν φτάνει και η κούραση πολλαπλασιάζεται, ενώ παράλληλα υπάρχει μια χαρά και ένα δόσιμο που δεν μπορώ να εστιάσω από πού έρχεται. Απλά είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα. Τον πρώτο καιρό που έγινα πατέρας δεν είχα χρόνο ούτε να ανασάνω. Με απασχολούσε επειδή δεν γνώριζα, αλλά και γιατί προσπαθούσα να ελέγχω τις καταστάσεις. Φαντάζομαι ότι στο δεύτερο και τρίτο παιδί τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα», είχε πει ο Δημήτρης Κουρούμπαλης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τη βόλτα του στο Κολωνάκι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved