Κατερίνα Διδασκάλου: Έχετε δει τα παιδιά της «Μυρσίνης» από τις Άγριες Μέλισσες; Οι πρώτες φωτό!
Gossip Cam

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχετε δει τα παιδιά της «Μυρσίνης» από τις Άγριες Μέλισσες; Οι πρώτες φωτό!

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι καθημερινά στις οθόνες μας χάρη στον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, ως σύζυγος του Δούκα, ως Μυρσίνη

Όμως, ποτέ μέχρι σήμερα δεν την έχουμε δει σε πιο προσωπικές της στιγμές καθώς η αγαπημένη ηθοποιός προτιμάει να κρατάει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, όμως, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα με τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον πρώτο της γάμο, τη Φλώρα η οποία έχει πλέον αποκτήσει και παιδιά και τη Μαρκέλλα. Στον δεύτερο γάμο της με τον Γιώργο Βέη απέκτησε και έναν γιο, τον Διόνυσο ο οποίος και την συνόδευε όπως και την αδελφή του σε αυτή τη βόλτα τους στο Σύνταγμα. «Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου.

Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου. Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει ο άλλος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι δύσκολο να παίξεις μια ερωτική σκηνή. Εγώ ήμουν τυχερή στις ερωτικές σκηνές. Οι συνάδελφοί μου ήταν ένας κι ένας» είχε πει σε σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου, αναφερόμενη επιγραμματικά στην προσωπική της ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη της Μαρκέλλα, έχει σπουδάσει ναυτιλιακά και δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική όπως ακριβώς συνέβη και με την πρωτότοκη κόρη της, τη Φλώρα η οποία τώρα είναι μία αφοσιωμένη μαμά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της ηθοποιού σε βόλτα με τα δύο παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved