Τελικά η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Και η Αννίτα Ναθαναήλ είναι εδώ για να το αποδείξει!
Gossip Cam

Τελικά η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Και η Αννίτα Ναθαναήλ είναι εδώ για να το αποδείξει!

Ποιος είπε ότι οι ωραίες και καλλίγραμμες γυναίκες έχουν ηλικία; Ποιος είπε ότι η ηλικία πρέπει να υπολογίζεται όταν βλέπεις γυναίκες σαν την Αννίτα Ναθαναήλ με καυτό σορτσάκι και εντυπωσιακό μπικίνι στη Βουλιαγμένη;

Η όμορφη παρουσιάστρια, πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας είναι από εκείνες τις γυναίκες που πράγματι δεν έχουν ηλικία, είναι πάντα όμορφες και με μοναδικό στυλ.

Και δεν το λέμε απλά αλλά έχουμε και αποδείξεις αφού με τις πρώτες ζέστες η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε στη Βουλιαγμένη για να κάνει βουτιές και να χαρεί την ηλιοθεραπεία της.

Φορώντας ένα λευκό καυτό σορτσάκι και ένα μπικίνι του ίδιου χρώματος, η ξανθιά καλλονή έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να σταθούν πάνω της καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνά απαρατήρητη.

Θες οι τέλειες αναλογίες της, θες το στυλ της και η επικοινωνιακή φύση της; Το δεδομένο είναι πως όταν η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε σε παραλία στη Βουλιαγμένη προσέλκυσε όχι μόνο το ενδιαφέρον των υπόλοιπων λουόμενων αλλά και τον φωτογραφικό φακό που την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές της δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε τη gallery με φωτογραφίες της από αυτή την εξόρμησή της στη θάλασσα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved