Ρόιλος-Μανούρη: Ερωτευμένοι on και off stage! Τα καυτά φιλιά στην πρεμιέρα της παράστασής τους
Gossip Cam

Ρόιλος-Μανούρη: Ερωτευμένοι on και off stage! Τα καυτά φιλιά στην πρεμιέρα της παράστασής τους

Πρεμιέρα είχε η παράσταση "Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες" που ανέβηκε στο θέατρο Λαμπέτη και φυσικά το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησαν οι πρωταγωνιστές. 

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ρόιλο, ή αν προτιμάτε, τον τηλεοπτικό Νικηφόρο από τις Άγριες Μέλισσες και την όμορφη αγαπημένη του Εριέττα Μανούρη που φέτος απολαμβάναμε στη σειρά Αγγελική οι οποίοι συνεργάζονται και επαγγελματικά.

Ερωτευμένοι λοιπόν και on και off stage αφού το έργο "Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες" είναι μια τρυφερή, ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, τέλη δεκαετίας του ’60. Ο Ντον Μπέηκερ (Αναστάσης Ροϊλός) κάνει την επανάσταση της ζωής του. Φεύγει από το ήσυχο προάστιο όπου ζούσε με την υπερπροστατευτική μητέρα του (Πέμυ Ζούνη), για να εγκατασταθεί μόνος του στο Μανχάταν. Το γεγονός ότι είναι τυφλός δεν τον εμποδίζει από το να κυνηγήσει το όνειρό του: να γίνει επαγγελματίας μουσικός. Η Τζιλ Τάννερ (Εριέττα Μανούρη) είναι μια απελπιστικά εκκεντρική νεαρή, χίπισσα και ανερχόμενη ηθοποιός. Μετακομίζει στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα. Γνωρίζονται, φλερτάρουν, ερωτεύονται. Καθώς καταφέρνουν να ανοίξουν την πόρτα που χωρίζει τα διαμερίσματά τους, ανοίγουν ταυτόχρονα και ένα νέo κεφάλαιο στη ζωή τους μακριά από στερεότυπα, περιορισμούς και προκαταλήψεις. Μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται από το πουθενά η μητέρα του Ντον, αλλά και ο σκηνοθέτης-μέντορας της Τζιλ (Κωνσταντίνος Ελματζίογλου).

Όσοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα εντυπωσιάστηκαν από τις ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών που καταχειροκροτήθηκαν.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved