Απόστολος Γκλέτσος: Η εμφάνιση που δεν περιμέναμε-Δείτε τι φόρεσε για να βγει για φαγητό (exclusive)
Gossip Cam

Απόστολος Γκλέτσος: Η εμφάνιση που δεν περιμέναμε-Δείτε τι φόρεσε για να βγει για φαγητό (exclusive)

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι ακομπλεξάριστος και το έκανε και πάλι σε μια πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που απολαύσαμε μέσα από τη σειρά «8 λέξεις», απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr σε γνωστό στέκι στην περιοχή του Περιστερίου όπου βρέθηκε παρέα με τους συνεργάτες και συναδέλφους του για να γευματίσουν.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο εστιατόριο του "MasterChef" Σταμάτη Κωβαίου μαζί με τους ηθοποιούς που θα παίξει μαζί τους στην παράσταση «Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω», μετά την πρόβα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Και μπορεί να βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι γύρω του, όμως, ήταν εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ του!

Κι αυτό συνέβη καθώς επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι... παντόφλες! Και μάλιστα συγκεκριμένης εταιρίας. Και μπορεί αυτού του είδους οι παντόφλες να μην ταιριάζουν σε όλους και να μην είναι τόσο κολακευτικές -αν και απαναυτικές- ο Απόστολος Γκλέτσος τις υποστήριξε!

Όπως πάντα μοναδικός και σίγουρα είναι από τους τύπους που δεν θα πήγαιναν σπίτι τους, μετά τη δουλειά ή την πρόβα μιας παράστασης, για να βάλουν τα καλά τους προκειμένου να βγουν με λίγους φίλους! Και επειδή Απόστολος Γκλέτσος είναι μόνο ένας, κάνουμε "like" σε αυτή του την εμφάνιση!

Δείτε την σχετική φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved