Πρεμιέρα για τα μπουζούκια με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πρεμιέρα και για τον Κιάμο! (photos)
Gossip Cam

Πρεμιέρα για τα μπουζούκια με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πρεμιέρα και για τον Κιάμο! (photos)

H πρώτη βραδιά εφαρμογής των νέων μέτρων της κυβέρνησης σε κλειστούς χώρους ήταν η χθεσινή, η οποία συνέπεσε και με την πρεμιέρα του σχήματος της παραλιακής του οποίου ηγείται ο Πάνος Κιάμος

Ο τραγουδιστής μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού και τον Αναστάσιο Ράμμο καλωσόρισαν τους θαμώνες υπό... προϋποθέσεις αφού έπρεπε στην είσοδο να επιδεικνύουν είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, είτε το ράπιντ τεστ στο οποίο είχαν υποβληθεί είτε το πιστοποιητικό ότι είχαν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι, όλοι οι επίδοξοι γλεντζέδες, φορώντας μάσκες και με το κινητό ανά χείρας πέρασαν από τους απαραίτητους ελέγχους προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν στη συνέχεια επί σκηνής και τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η βραδιά κύλησε ομαλά και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, όχι μόνο γιατί οι καλλιτέχνες είχαν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο μάλιστα είχαν προσέξει ιδιαίτερα λόγω της τόσο μεγάλης απουσίας τους από τις πίστες αλλά και επειδή οι θαμώνες δήλωναν πιο ασφαλείς.

Κατά τα άλλα η βραδιά κύλησε με μοναδικές ερμηνείες των τραγουδιστών του σχήματος, με τον Πάνο Κιάμο φυσικά να απογειώνει το κέφι, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

Το ίδιο ομαλά όμως κύλησαν τα πράγματα και για τα υπόλοιπα μαγαζιά με ζωντανή μουσική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά στον Πάνο Κιάμο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved