Ραντεβού στη Σκιάθο για Ασλάνογλου-Πέππα, Γεωργαντά και Τσουρό! Τα παιχνίδια στη θάλασσα!
Gossip Cam

Ραντεβού στη Σκιάθο για Ασλάνογλου-Πέππα, Γεωργαντά και Τσουρό! Τα παιχνίδια στη θάλασσα!

Μία χαρούμενη παρέα έγιναν στη Σκιάθο η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα και τον Κώστα Τσουρό και Θέμη Γεωργαντά!

Το ζευγάρι, το οποίο λατρεύει το νησί και μάλιστα το είχε επιλέξει για το γάμο του, δεν θα μπορούσε να περάσει κάπου αλλού τις διακοπές του.

Το ίδιο ισχύει όμως και για τον Κώστα Τσουρό ο οποίος κατάγεται από τη μεριά του πατέρα του από τη Σκιάθο και έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί. Μάλιστα, συχνά, όταν ερωτάται για τον αγαπημένο του προορισμό, μιλάει με πολλή αγάπη για το όμορφο νησί των Σποράδων που γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού του. Εκεί έχει περάσει τα πιο όμορφα καλοκαίρια της παιδικής του ηλικίας και με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει μέχρι εκεί για να συναντήσει φίλους και συγγενείς.

Όσο για τον Θέμη Γεωργαντά, από την πρώτη κιόλας φορά που επισκέφτηκε τη Σκιάθο πριν από χρόνια, την ερωτεύτηκε τόσο πολύ που επιστρέφει εκεί από τότε κάθε καλοκαίρι.

Λατρεύει τις βόλτες στα στενά του νησιού και δεν αλλάζει με τίποτα τις παραλίες της. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια τον έχει αναλάβει ο Κώστας Τσουρός για ξενάγηση στις πιο όμορφες γωνιές της Σκιάθου που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν.

Όλοι μαζί λοιπόν, έγιναν μια παρέα και απόλαυσαν παιχνίδια στη θάλασσα σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Σκιάθου όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πριν τη μεγάλη τραγωδία στην Εύβοια με τα ατελείωτα μέτωπα φωτιάς που ήταν ορατά στη Σκιάθο.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved