Gossip Cam

Αποκλειστικό video: Η Σάσα Σταμάτη αποδείχτηκε... δεξιοτέχνης του padel! Δείτε την να παίζει!

Το νέο ανερχόμενο σπορ, το Padel που θυμίζει πολύ μία μικρογραφία του τένις πλέον έφτασε και στην Ελλάδα και όλο και περισσότεροι το γνωρίζουν και το αγαπούν. 

Αφορμή για να το γνωρίσουν καλύτερα ήταν και τα εγκαίνια των νέων υποδομών άθλησης, North Padel Club, στον Γέρακα!

Με ένα εντυπωσιακό Opening Party ο ιδιοκτήτης του “North Padel Club” Λάμπης Βέλος, υποδέχθηκε προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, σε μια εντυπωσιακή βραδιά στα νέα γήπεδα των Βόρειων Προαστίων. Τη μουσική επιμέλεια του opening ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ένα εκρηκτικό Dj Show.

Το Padel είναι ένας συνδυασμός tennis, squash, ρακέτας και παίζεται σε ένα γήπεδο λίγο μικρότερο από γήπεδο tennis και πάντα σε δυάδες. Γύρω από το γήπεδο δεν έχει γραμμές αλλά ειδικά τζάμια και σύρματα. Οι κανόνες είναι όμοιοι με αυτούς τους tennis, με μόνη διαφορά τον περιβάλλοντα τοίχο, ο οποίος είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ένα άθλημα απλό για όλες τις ηλικίες και φυσική κατάσταση, βελτιώνει τα αντανακλαστικά και είναι ιδανικό για παιδιά, αφού προωθεί την ομαδικότητα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε, ήταν και η Σάσα Σταμάτη η οποία ήταν και η μόνη που αποφάσισε να πάρει το... ρίσκο και να μπει στο γήπεδο για να το δοκιμάσει. Και παρ' όλο που στην αρχή έπαιζε λες και βρισκόταν σε παραλία και έπαιζε ρακέτες, τελικά το "βρήκε" και αφιέρωσε και στο gossip-tv την όλη προσπάθειά της. Δείτε παραπάνω το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved