Αποκλειστικό:Η επανασύνδεση Σταθοκωστόπουλου-Σιαμπάνη&το πρώην ζευγάρι που δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα
Gossip Cam

Αποκλειστικό:Η επανασύνδεση Σταθοκωστόπουλου-Σιαμπάνη&το πρώην ζευγάρι που δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα

Το βράδυ της Τετάρτης (3/11) και ποιον δεν είδαμε στο ψητοπωλείο που διατηρεί ο "MasterChef" Σταμάτης Κωβαίος στον Άγιο Δημήτριο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί από νωρίς και απαθανατίσαμε πλήθος επωνύμων που αποδέχτηκαν το κάλεσμα του pr man Μάκη Καπάτου.

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, εκεί ήταν ο πρώην παίκτης του GNTM, Θοδωρής Τσαρούχας, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ του, το γνωστό μοντέλο Αντώνης Κισκήρας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος, η personal trainer Εύα Λεούση, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Μιχάλης Άλμπαν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αλλά και ο Παύλος Τερζόπουλος.

Εκεί όμως ήταν και η Ρένια Τσακίρη η οποία διατηρούσε σχέση με τον προαναφερθέντα και είχαν γνωριστεί μέσα στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of love. Αυτή τη συνάντηση ίσως δεν την περίμεναν ενώ το ζευγάρι δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα όση ώρα ήταν στον ίδιο χώρο.

Αυτοί όμως που πραγματικά τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φλας ήταν ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη. Οι φήμες ότι έχουν χωρίσει είχαν φουντώσει τον τελευταίο καιρό και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί!

Μετά όμως από αυτή τους την δημόσια εμφάνιση, ένα είναι το σίγουρο. Οι δυο τους είναι μαζί και είναι καλά! Ακόμα και αν ισχύει το γεγονός ότι πέρασαν μία κρίση στη σχέση τους, φαίνεται πως αυτό ανήκει πια στο παρελθόν και το ζευγάρι κράτησε τα θετικά από όσα είχε ζήσει και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Σταμάτης Κωβαίος ο οποίος πόζαρε τόσο με τους καλεσμένους που τον τίμησαν με την παρουσία τους όσο και με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα.

Δείτε ποιοι άλλοι ήταν εκεί στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ο Θοδωρής αποχώρησε και άρχισε τις εξόδους - Η συνάντηση με τον "MasterChef" Σταμάτη Κωβαίο

Τρυφερές στιγμές στο Σύνταγμα για το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)

Επώνυμες παρουσίες στο εστιατόριο του "MasterChef" Σταμάτη Κωβαίου (exclusive pics)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved