Night out για τους celebrities! Η μεγάλη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού και η εμφάνιση της «Αγρότισσας»
Gossip Cam

Night out για τους celebrities! Η μεγάλη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού και η εμφάνιση της «Αγρότισσας»

Η κάμερα του gossip-tv αποθανάτισε πλήθος celebrities σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά, να διασκεδάζουν και να ποζάρουν στην κάμερα όλο χαμόγελο.

Το βράαδυ της Πέμπτης (18-11) συναντήσαμε "γνώριμα πρόσωπα" σε event κεντρικού εστιατορίου του Πειραιά, σε μια βραδιά, όπου το fashion συνάντησε τη λάμψη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρισκόταν εκεί και αποθανάτισε τη στιγμή, με έντονη την παρουσία παικτών από παλαιότερους κύκλους ριάλιτι, που τουα αγαπήσαμε και πραγματικά μας έχουν λείψει πολύ. Συναντήσαμε τη Μαρία Μιχαλοπούλου, τη γνωστή ως "Αγρότισσα" του δεύτερου κύκλου του GNTM, όπου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και είχε αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια. Η ίδια είχε λάβει μέρος και στον περσινό κύκλο της "Φαρμας"

Από πολλούς είχε χαρακτηριστεί αγοροκόριτσο, αφού προτιμούσε περισσότερο το αθλητικό στυλ, αποφέυγοντας την θηλυκή πλευρά της. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ίσχυσε, με την ίδια να είναι πιο αποκαλύπτική από ποτέ, με ένα στενό μαύρο φόρεμα και μπότες μαύρες over the knee. Οι εκπλήξεις της βραδιάς φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί.

Η Ξανθούλα Τζερεφού. γνωστή στο κοινό ως το όμορφο plus size μοντέλο, με τα κόκκινα μαλλιά από τον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model, ήταν μια από τις εκλήξεις της βραδιάς, αφού άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Η ίδια είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ, με ένα απόλυτα fashion outfit, που της ταίριαζε εξαιρετικά.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τους celebrities που παρευρέθηκαν στην λαμπερή βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

Ο Στάνκογλου σε σπάνια έξοδο με τον γιο του - Οι τρυφερές στιγμές πατέρα και γιου

Βόλτα για δύο! Ο Ηλίας Βρεττός με την σύντροφό του Αναστασία Δεληγιάννη στο κέντρο της Αθήνας

Σάκης Τανιμανίδης: Καμαρώνει τις κόρες του που βγήκαν βόλτα με την αδερφή του και την Μπόμπα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved