«Τα καλύτερά μας χρόνια» βγήκαν να διασκεδάσουν - Το καυτό φιλί on camera που δεν περιμέναμε!
Gossip Cam

«Τα καλύτερά μας χρόνια» βγήκαν να διασκεδάσουν - Το καυτό φιλί on camera που δεν περιμέναμε!

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Δήμος Αναστασιάδης και η Μαντώ βρέθηκαν να διασκεδάζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια

Συνδετικός... κρίκος όλων των παραπάνω φυσικά η πρωταγωνίστρια της σειράς και σύντροφος του Δήμου Αναστασιάδη, Τζένη Θεωνά η οποία είχε μαζί της και όλη την τηλεοπτική της παρέα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με την οποία είναι πολύ καλές φίλες τον τελευταίο καιρό, η Τόνια Σωτηροπούλου -χωρίς τον Κωστή Μαραβέγια- και φυσικά ο Μελέτης Ηλίας μαζί με τη σύζυγό του Θέμις Βουτσινά βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες των δύο τραγουδιστών του σχήματος.

Στην ίδια παρέα αλλά λίγο πιο πέρα διασκέδαζε στο Stais με τη σύντροφό του ένας άλλος πρωταγωνιστής της σειράς, ο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Δημήτρης Καπουράνης ο οποίος μάλιστα αυτόν τον καιρό είναι ερωτευμένος και δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα καυτό φιλί με τη σύντροφό του.

Όλη η παρέα έδειξε να διασκεδάζει με την ψυχή της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved