Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με mix n' match outfit για καφέ και ψώνια με φίλη της! (photos)
Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με mix n' match outfit για καφέ και ψώνια με φίλη της! (photos)

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό είναι μία τρυφερή σύζυγος και μητέρα για τα τρία της παιδιά.

Όμως, πού και πού χρειάζεται μία νέα μαμά να ξεσκάει μόνη της και να ξεφεύγει λίγο από τα τετριμμένα, για να κάνει ψώνια, να βγει για καφέ με φίλη της, να βιώσει λίγες στιγμές, τέλος πάντων, μακριά από όλους και όλα.

Να αφιερώσει λίγο χρόνο δηλαδή στον εαυτό της και σε αγαπημένες γυναικείες συνήθειες όπως είναι το shopping therapy ή απλά μία βόλτα με μία καλή της φίλη. Κουβέντες κοριτσίστικες παρέα με έναν καφέ, είναι επίσης μία αγαπημένη συνήθεια για κάθε γυναίκα, ακόμα και αν οι υποχρεώσεις επαγγελματικά και οικογενειακά τρέχουν.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια σε μία χαλαρή βόλτα της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων πριν από μερικές μέρες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φορώντας ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό mix n' match outfit με πολύ αθλητική διάθεση, δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη. Ελαφρώς βαμμένη και με προσεγμένο hair style, όπως την έχουμε συνηθίσει η παρουσιάστρια έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση και συζήτησε για αρκετή ώρα με τη φίλη της που προφανώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχει τη δυνατότητα να βλέπει συχνά.

Δείτε φωτογραφίες στην

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved