Οι celebrities στα τελευταία ψώνια τους πριν υποδεχτούν το νέο έτος! (photos)
Gossip Cam

Οι celebrities στα τελευταία ψώνια τους πριν υποδεχτούν το νέο έτος! (photos)

Σε... ψώνια της τελευταίας στιγμής επιδόθηκαν οι celebrities τους οποίους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε... αγώνα δρόμου για να τα προλάβουν όλα. 

Και δεν πρόκειται φυσικά για ψώνια για το γιορτινό τραπέζι καθώς τους περισσότερους επώνυμους τούς εντοπίσαμε σε καταστήματα ένδυσης και δώρων.

Για παράδειγμα, η πάντα εντυπωσιακή και καλλίγραμμη Τόνια Σωτηροπούλου εθεάθη σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τη βόλτα της στα μαγαζιά και να ψωνίζει, όχι όμως μόνη αλλά μαζί με φίλο της.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων βρέθηκε με casual διάθεση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επίσης κοιτούσε βιτρίνες, έκανε κάποια ψώνια και αγόρασε και δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σε πιο χαλαρές στιγμές εντοπίσαμε τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, οι οποίοι έχουν κάνει τη μεγάλη έκπληξη φέτος τηλεοπτικά, με την κωμική σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα". Οι δύο σεναριογράφοι εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο κέντρο της Αθήνας. Είναι εδώ και πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες και ένα συγγραφικό δίδυμο που μας έχει συνηθίσει μόνο σε επιτυχίες.

Σε έξοδο για ψώνια εντοπίσαμε και τη Νίκη Ξάνθου η οποία αν και κρυβόταν πίσω από τη μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη.

Η άλλοτε κορυφαία αθλήτρια στο άλμα εις μήκος εθεάθη με ψώνια στα χέρια να ψωνίζει δώρα αλλά και ρούχα και παπούτσια ενόψει εορτών.

Τέλος, σε χαλαρή βόλτα με έναν φίλο του στο κέντρο της Αθήνας εντοπίσαμε με πολύ χαλαρή διάθεση και ντυμένο casual τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές του εκτός σκηνής!

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved