Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Οικογενειακή βόλτα στη Γλυφάδα!
Gossip Cam

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Οικογενειακή βόλτα στη Γλυφάδα!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε την Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την οικογένειά της σε μια σπάνια οικογενειακή στιγμή στη καρδιά των νοτίων προαστίων. 

Όσο οι γιορτινές μέρες ολοκληρώνονται, βλέπουμε πολύ συχνά πλήθος διασήμων να πραγματοποιούν τις βόλτες τους και να παιρνούν ξέγνοιαστες στιγμές, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσης είναι ένα ζευγάρι που, εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και τους βλέπουμε να κυκλοφορούν αρκετά σπάνια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρια παιδιά: την Mαργκώ που είναι σήμερα εννέα ετών, τον Σπύρο που είναι έξι και τον τεσσάρων ετών Κωνσταντίνο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε να κάνουν τις βόλτες τους σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας και να πραγματοποιούν τα ψώνια τους, ενώ το στυλ της Μαριέττας Χρουσαλά ήταν εκείνο που "έκλεψε την παράσταση". Tην Mαργκώ που είναι σήμερα εννέα ετών, τον Σπύρο που είναι έξι και τον τεσσάρων ετών Κωνσταντίνο. Η ίδια επέλεξε ένα casual look, με ένα λευκό παντελόνι φόρμας, ένα ροζ πουλόβες και ένα υπέροχο παλτό σε καρό μοτίβο, όπου ταίριαζε απόλυτα με το πουλόβερ της.

Υπενθυμίζεται πως η Μαριέττα Χρουσαλά με την οικογένειά της έκαναν χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μαϊάμι και πέρασαν φανταστικά.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Μαριέττα Χρουσαλά: Χριστούγεννα στο Μαϊάμι με μπικίνι - Ξετρελάθηκαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Οι celebrities στόλισαν και αυτά είναι τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος

Χρουσαλά: «Φαρμάκι» έσταξαν οι followers της – Της έκαναν bullying

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved