Τι παράφορος έρωτας είναι αυτός; Παιδιά σας βλέπουν! (photos)
Gossip Cam

Τι παράφορος έρωτας είναι αυτός; Παιδιά σας βλέπουν! (photos)

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη καρδιά της Αθήνας να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Ο λόγος για την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και τον σύντροφό της, Marc Cojab, οι οποίοι δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους, αφού τους πετύχαμε σε πολύ τρυφερές στιγμές. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μεξικό και ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Ο Marc Cojab είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και ζούσε μόνιμα στο Μεξικό, ενώ η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έγινε ερωτική μετανάστρια, αφού μετακόμισε από την Αθήνα στο Μεξικό, για να ζήσει μαζί με τον αγαπημένο της.

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ερωτεύτηκα και έφυγα. Έκανα μια νέα σχέση και ήρθα μόνιμα στο Μεξικό. Μου αρέσει να κάνω… τρέλες στη ζωή μου, αν και δεν ήμουν πάντα παρορμητική. Ζούμε μία φορά και ποτέ δεν ξέρεις τι και πώς μπορεί να σου συμβεί. Ο σύντροφός μου έχει καταγωγή από Λίβανο και Γερμανία αλλά ζει εδώ στο Μεξικό».

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Ελλάδα για τις διακοπές των γιορτών, μιας και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων και πριν από την εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Επέστρεψε στην Ελλάδα, έχει χάσει πολλά κιλά και είναι αγνώριστη!

Συγκινεί η Πατρίτσια Περιστέρη «Ήταν στο θέατρο στα 22! Μετά από αυτό σοκαρίστηκα τόσο που κλείδωσα»

Ξεσπά η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από την υποκριτική…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved