Ιωάννα Μπούκη - Παυλίνα Σρόιτερ: Μαμά και κόρη, με άψογο στυλ, σε βόλτα για ψώνια!
Gossip Cam

Ιωάννα Μπούκη - Παυλίνα Σρόιτερ: Μαμά και κόρη, με άψογο στυλ, σε βόλτα για ψώνια!

Ιωάννα Μπούκη: Ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, παρέα με την κόρη της, Παυλίνα, με στυλ που... "έκλεψε τις εντυπώσεις".

Με τον Αντώνη Σρόιτερ, είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν και μεγάλη αδυναμία στις δυο κόρες τους, Παυλίνα και Νάντια, στις οποίες δεν μπορούν με τίποτα να χαλάσουν χατίρι.

Η κάμερα του gossip-tv συνάντησε την όμορφη αισθητικό Ιωάννα Μπούκη στο Μαρούσι, όπου έκανε τα ψώνια της μαζί με την κόρη της. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που της αρέσει πολύ να περιποιείται τον εαυτό της και να είναι πάντοτε όμορφη. Διαθέτοντας τέλειες αναλογίες και στυλ που συνεργάζονται άψογα για την κομψότητά της, η σύζυγος του anchorman και παρουσιαστή του Alpha, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε εκείνη την ημέρα.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει μια στενή φούστα-φάκελο, με μαύρο πουλόβερ και παλτό, ενώ επέλεξε μαύρες δερμάτινες μπότες ιππασίας με μαύρο λεπτό καλσόν. Το αξεσουάρ που απογείωσε το look της Ιωάννας Μπούκη ήταν το μαύρο καπέλο, που φορούσε, καθώς ήταν η ιδιαίτερη εκείνη πινελιά που χρειαζόταν.

Όσο για την κόρη της Παυλίνα, έχει μεγαλώσει πολύ και είναι πλέον μία κούκλα, όπως και η αδελφή της Νάντια φυσικά, η οποία αυτή τη φορά δεν ακολούθησε τη μαμά και την αδελφή της.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Σρόιτερ - Μπούκη: Η έξοδος με τις κόρες τους και το απίθανο λευκό outfit της Ιωάννας

Αντώνης Σρόιτερ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν άφησε τη σύζυγό του να πάει στο Survivor (Video)

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος - Ιωάννα Σιαμπάνη: Η πρόταση γάμου και το απίθανο μονόπετρο (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved