Μάκης Παντζόπουλος: Η κόρη του, Μαρίνα, είναι η πριγκίπισσά του! Η βόλτα με την άμαξα στην Κηφισιά!
Gossip Cam

Μάκης Παντζόπουλος: Η κόρη του, Μαρίνα, είναι η πριγκίπισσά του! Η βόλτα με την άμαξα στην Κηφισιά!

Τι ονειρεύεται ένα κορίτσι για να νιώσει η πριγκίπισσα του παραμυθιού; Μα φυσικά μία άμαξα! Και σίγουρα η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι η πριγκίπισσα του Μάκη Παντζόπουλου, στο δικό τους υπέροχο παραμύθι!

Μπαμπάς και κόρη, τις γιορτινές αυτές μέρες, στον ελεύθερο χρόνο σου είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις βόλτες τους και να πάνε για ψώνια και να διαλέξει η Μαρίνα ό,τι επιθυμεί για δώρα.

Είναι άλλωστε η μικρότερη στην οικογένεια και σίγουρα την έχουν στα ώπα, ώπα όλοι! Κυρίως ο ευτυχής μπαμπάς ο οποίος δεν κρύβει την αδυναμία που της έχει.

Μπαμπάς και κόρη λοιπόν -η μαμά Ελένη Μενεγάκη έλειπε- καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν στα πλατό της εκπομπής της- έδειξαν εκείνο το πρωινό που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη χειμωνιάτικη λιακάδα στην υπέροχη στολισμένη Κηφισιά.

Κάποια στιγμή και ενώ περπατούσαν και απολάμβαναν τον περίπατό τους, η Μαρίνα είδε μία άμαξα και ζήτησε από τον μπαμπά της να πάνε βόλτα μ' αυτή.

Και φυσικά ο Μάκης Παντζόπουλος ούτε κατά διάνοια δεν της χάλασε το χατίρι, βλέποντάς την να χαίρεται τόσο πολύ η μικρή Μαρίνα γι' αυτή την βόλτα με την άμαξα! Σωστή πριγκίπισσα! Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved