Μαρία Βοσκοπούλου: Για καφέ με καλή παρέα στην... καρδιά της Αθήνας!
Gossip Cam

Μαρία Βοσκοπούλου: Για καφέ με καλή παρέα στην... καρδιά της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Μαρία Βοσκοπούλου να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας και να πίνει τον καφέ της, με απόλυτα χαλαρή διάθεση. 

Είναι μια νέα ηθοποιός, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ, μιας και εκτιμά πάρα πολύ και τους δυο γονείς της και ιδιαίτερα τον πατέρα της, που χάραξε την δική του πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και έχει μείνει αξέχαστος από όλους μας.

Η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη της Άντζελα Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και μια νέα ηθοποιός, πολλά υποσχόμενη στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την αποθανάτισε να πίνει τον καφέ της με την παρέα της στο κέντρο της Αθήνας, με πολύ καλή και χαλαρή διάθεση. Η ίδια είχε επιλέξει ένα απόλυτα casual outfit, μιας και ήθελε να είναι αρκετά άνετη στη βόλτα της, ενώ είχε βαφτεί ελάχιστα. Βέβαια, η Μαρία Βοσκοπούλου έχει μια ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, οπότε δεν προτιμάει έτσι και αλλιώς το έντονο μακιγιάζ στις εμφανίσεις της.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

10+1 ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες επωνύμων στο Instagram που θα σε ξετρελάνουν

Χριστούγεννα 2021: Άντζελα Γκερέκου: Η οικογενειακή φώτο και το συγκινητικό μήνυμα για όσους λείπουν

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved