Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Οικογενειακή βόλτα με τα δίδυμα στο Ζάππειο
Gossip Cam

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Οικογενειακή βόλτα με τα δίδυμα στο Ζάππειο

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας καθώς από την ημέρα που γεννήθηκαν τα δίδυμα μωράκια τους, ζουν μοναδικές στιγμές.   

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους καθώς έχουν έρθει στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αφοσιωθεί στο ρόλο ως μητέρα και φροντίζει να περνά τον περισσότερο χρόνο της μαζί με τα δίδυμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο Ζάππειο να απολαμβάνει την βόλτα του μαζί με τα παιδάκια τους. Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και φανερά ευτυχισμένοι περπάτησαν, συζήτησαν και έπαιξαν με τα μικρά.

Να σας θυμίσουμε πως η πολιτικός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Είναι ευλογία, νιώθεις πραγματική ολοκλήρωση. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Αλλάζουν τα πάντα, ας μη γελιόμαστε. Μπαίνεις σε έναν κόσμο μαγικό. Η μητρότητα σε κάνει να αξιολογείς εκ νέου τις προτεραιότητας και τους στόχους σου, να επανεξετάζεις φιλοδοξίες, να βλέπεις τη ζωή με τελείως διαφορετική προοπτική. Αναθεωρείς εκ βάθρων τα πράγματα που πίστευες ότι ποτέ δεν θα μπορούσες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved