Γιώργος Κωνσταντίνου - Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στην κοπή της πίτας για την παράσταση «Η παγίδα»
Gossip Cam

Γιώργος Κωνσταντίνου - Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στην κοπή της πίτας για την παράσταση «Η παγίδα»

Οι ηθοποιοί της παράστασης «Η παγίδα» με το χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη τους έκοψαν την βασιλόπιτα.

Οι συντελεστές της παράστασης βρέθηκαν μαζί για ακόμη μία φορά όχι όμως για να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο αλλά για να κόψουν την βασιλόπιτα.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους ηθοποιούς. Ήταν όλοι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, έκαναν πλάκα μεταξύ τους, έφαγαν και ήπιαν.

Το σίγουρο είναι ότι η αυτή η στιγμή θα τους μείνει αξέχαστη.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η αστυνομική κωμωδία «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια στο θέατρο «Ζίνα», με πρωταγωνιστές τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Γιώργο Κωνσταντίνου, Έφη Μουρίκη, Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και Τάκη Παπαματθαίου.

Πρόκειται για αστυνομικό έργο, που παγκοσμίως μετρά περισσότερες από 30.000 παραστάσεις και θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους.

Ο Ρομπέρ Τομά δημιουργεί μοναδικό σκηνικό παιχνίδι συγκινήσεων και ανατροπών, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή του έργου.

Άνθρωπος του θεάτρου, ηθοποιός κι ο ίδιος, στήνει μια σκηνική μηχανή, παίζοντας με το «είναι» και το «φαίνεσθαι», την αλήθεια και το ψέμα, τη λογική και τη φαντασία. Υφαίνει, σαν μια ευφάνταστη αράχνη, κωμικές και απρόβλεπτες καταστάσεις με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου. Με άλλα λόγια, δημιουργεί ένα ψυχολογικό δράμα που σε κάνει να γελάς και μια κωμωδία, που συχνά σε συγκινεί μέχρι δακρύων.

Δείτε παραπάνω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved