Φασουλής - Παπακωνσταντίνου: Χαμογελαστοί στην κοπή της πίτας «Ο κήπος με τις αλήθειες»
Gossip Cam

Φασουλής - Παπακωνσταντίνου: Χαμογελαστοί στην κοπή της πίτας «Ο κήπος με τις αλήθειες»

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έκοψαν και διασκέδασαν στην κοπή της πίτας της παράστασης «Ο κήπος με τις αλήθειες».

Ο Σταμάτης Φασουλής, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης «Ο κήπος με τις αλήθειες» βρέθηκαν όλοι μαζί στο θέατρο για να κόψουν την βασιλόπιτα τους.

Όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, ήπιαν, έφαγαν και έκαναν πλάκες μεταξύ τους.

Οι ηθοποιοί casual ντυμένοι απόλαυσαν την γευστική βασιλόπιτα και συζήτησαν ευδιάθετοι.

Το έργο

Το έργο εκτυλίσσεται στον κήπο μιας οικογένειας, τα προβλήματα της οποίας έχουν τα ίδια, γνώριμα χαρακτηριστικά με αυτά μιας ελληνικής οικογένειας. Η οικογένεια Πράις μπορεί να ζει στη μακρινή Αυστραλία, όμως γίνεται μια οικουμενική οικογένεια, στην οποία κάθε θεατής ανακαλύπτει στους χαρακτήρες και στις καταστάσεις οικεία στοιχεία και σημεία ταύτισης.

Μέσα από αυτούς τους έξι χαρακτήρες, βλέπει ένα κύτταρο της κοινωνίας, μέσω του οποίου, αν κάποιος το μεγεθύνει, θα αποκαλυφθεί όλος ο κοινωνικός ιστός. Το έργο του Άντριου Μπόβελ συνδυάζει το ακραίο κωμικό με τη βαθιά μελαγχολία, ενώ ταυτόχρονα οι πολύ κωμικές σκηνές διαδέχονται τις τρυφερές στιγμές.

Το έργο εκτυλίσσεται στον κήπο της οικογένειας του Μπομπ και της Φραν Πράις, που τα προβλήματα τους, έχουν τα ίδια, γνώριμα χαρακτηριστικά με αυτά μιας ελληνικής οικογένειας.

Η οικογένεια Πράις, μπορεί να είναι μια οικογένεια της μακρινής Αυστραλίας, όμως γίνεται μια οικουμενική οικογένεια, στην οποία κάθε θεατής ανακαλύπτει στους χαρακτήρες και στις καταστάσεις στοιχεία οικεία και σημεία ταύτισης. Μέσα από αυτούς τους έξι χαρακτήρες, βλέπει ένα κύτταρο της κοινωνίας, το οποίο αν κάποιος το μεγενθύνει, θα αποκαλυφθεί όλος ο κοινωνικός ιστός.

Το έργο του Άντριου Μπόβελ συνδυάζει το ακραίο κωμικό με τη βαθιά μελαγχολία, ενώ ταυτόχρονα οι πολύ κωμικές σκηνές διαδέχονται τις άκρως τρυφερές στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved