Η Τσάβαλου κέρδισε το φλουρί και άρχισε να ζητωκραυγάζει
Gossip Cam

Η Τσάβαλου κέρδισε το φλουρί και άρχισε να ζητωκραυγάζει

Οι ηθοποιοί της παράστασης «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» με το χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη τους έκοψαν την βασιλόπιτα. Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν αυτή που κέρδισε το φλουρί.

Οι συντελεστές της παράστασης «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» βρέθηκαν μαζί για ακόμη μία φορά για να κόψουν την βασιλόπιτα.

Ο φωτογραφικός φακός όπως ήταν φυσικό βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές των ηθοποιών. Ήταν όλοι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, έκαναν πλάκα μεταξύ τους, έφαγαν και ήπιαν.

Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν αυτή που κέρδισε το φλουρί και άρχισε να ζητωκραυγάζει από τον ενθουσιασμό της.

Το έργο...

Μια συνηθισμένη ημέρα, σε μια συνηθισμένη γειτονιά σε ένα συνηθισμένο σούπερ μάρκετ, συνηθισμένες νοικοκυρές εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την υπερβολική αύξηση των τιμών. Ο τραγελαφικός καυγάς με τον διευθυντή του σούπερ μάρκετ τις οδηγεί να αδειάσουν τα ράφια και να πληρώσουν κατά βούληση, με απλά λόγια… να μην πληρώσουν τίποτα!

Με το σύνθημα «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω», οι δρόμοι του Μιλάνο γεμίζουν «εγκυμονούσες» γυναίκες οι οποίες κρύβουν κάτω από τα ρούχα τους τις γεμάτες με προϊόντα σακούλες που κουβαλάνε από το σούπερ μάρκετ. Ανάμεσα στο τσούρμο των γυναικών και η Αντωνία η οποία επιστρέφοντας σπίτι της φορτωμένη ψώνια οδηγείται σε μια σειρά από κωμικές καταστάσεις προκειμένου να ξεγελάσει ως μια σύγχρονη Λυσιστράτη την Αστυνομία αλλά και τον νομοταγή σύζυγό της Τζιοβάνι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved