Μάτσας-Κεφαλογιάννη: Βόλτα με τα δίδυμα στη χειμωνιάτικη λιακάδα!
Gossip Cam

Μάτσας-Κεφαλογιάννη: Βόλτα με τα δίδυμα στη χειμωνιάτικη λιακάδα!

Ο Μίνως Μάτσας κα η Όλγα Κεφαλογιάννη, από τότε που απέκτησαν τα δίδυμα παιδάκια τους, αφιερώνουν όλο τον χρόνο τους σε αυτά, ανεξαρτήτως καιρού και συνθηκών. 

Η επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα έφερε μαζί της και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παρ' όλο που ο χιονιάς έφυγε, το θερμόμετρο συνέχισε να δείχνει μονοψήφιους αριθμούς.

Αυτό όμως δεν έδειξε να πτοεί τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και την πολιτικό σύζυγό του που καθημερινά έχουν ως συνήθεια να βγάζουν τα μωρά τους βόλτα, ανεξαρτήτως καιρού.

Τους αρέσει άλλωστε να κάνουν περίπατο και να απολαμβάνουν τη λιακάδα, έστω και αν το κρύο μερικά πρωινά είναι αρκετά τσουχτερό.

Περισσότερο απ' όλους όμως το απολαμβάνουν τα δίδυμα παιδιά τους που ήρθαν στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι που σκόρπισαν την απόλυτη ευτυχία στις οικογένειες του ζευγαριού και φυσικά το ίδιο το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις Σπέτσες τον Μάιο του 2021.

Από τότε, η ζωή τους είναι γεμάτη παιδικά γέλια και παιχνίδια με τα μωρά που ναι μεν είναι πολύ απαιτητικά σε ό,τι αφορά τη φροντίδα τους, είναι όμως και η χαρά της καθημερινότητας που επέλεξαν να δημιουργήσουν μαζί.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού με τα μωρά του σε πρόσφατη βόλτα τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved