«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες»: Οι συντελεστές της παράστασης έψαξαν το τυχερό φλουρί για το 2022!
Gossip Cam

«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες»: Οι συντελεστές της παράστασης έψαξαν το τυχερό φλουρί για το 2022!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην κοπή πίτας της παράστασης "Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες", με τους ηθοποιούς και όλο το team της να ποζάρουν όλο χαμόγελο. 

Η αλήθεια είναι ότι με όλη την κατάσταση που επικρατεί, ο κόσμος συχνά επιλέγει το θέατρο, ως ψυχαγωγία και διασκέδαση, διαλέγοντας παραστάσεις, οι οποίες πάντα έχουν κάτι καινούργιο να προτείνουν και να δώσουν στο κοινό.

Η παράσταση "Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες" λαμβάνει χώρα στο θέατρο Coronet και υπόσχεται να χρωματίσει τα απογεύματα του κοινού, το οποίο φυσικά και την έχει αγκαλιάσει με τον πιο θερμό τρόπο. Οι ηθοποιοί, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο, μιας και τους έχουμε παρακολουθήσει πάμπολλες φορές σε τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές και δεν είναι άλλοι από την Πέμυ Ζούνη, την Εριέττα Μανούρη, τον Νικόλα Μπράβο και τον Αντώνη Γιαννακό.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στην κοπή πίτας για το νέο έτος, όπου εκεί είδαμε και τους συντελεστές της παράστασης, όπου πόζαραν πιο κομψοί και χαμογελαστοί από ποτέ, ενώ παράλληλα έψαχναν και το "τυχερό φλουρί" για το νέο έτος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved