Θοδωρής Μαραντίνης: Με την κιθάρα του στο χέρι και total black look, φανερά αδυνατισμένος
Gossip Cam

Θοδωρής Μαραντίνης: Με την κιθάρα του στο χέρι και total black look, φανερά αδυνατισμένος

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, απαθανατίστηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε τον frontman των Onirama στο κέντρο και όπως θα δείτε είχε επιλέξει να κάνει ένα total black look, ενώ δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο από τα χείλη του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ήταν πολύ ευδιάθετος, ενώ όπως φαίνεται, είχε κατέβει στο Σύνταγμα για επαγγελματικούς λόγους, καθώς κρατούσε στο χέρι του και την κιθάρα του.

Φανερά αδυνατισμένος αλλά υπάρχει λόγος. Ο ίδιος είχε μιλήσει πρόσφατα για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει να φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο. Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας. Δεν φοβήθηκα αλλά μου είπαν αν το αφήσω μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω. Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό αλλά πρέπει αν το φτιάξω».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved