Μπάμπης Στόκας: Ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Άννα Βίσση και... έγινε χαμός!
Gossip Cam

Μπάμπης Στόκας: Ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Άννα Βίσση και... έγινε χαμός!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η Άννα Βίσση, με πλήθος celebrities, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη, που δεν περίμενε κανείς. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το ελληνικό κοινό παρακολουθεί πολύ στενά τα τελευταία χρόνια, μιας και η ίδια έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ σταθερό fan club, το οποίο στην στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Άννα Βίσση, για ακόμα μια χρονιά εμφανίζεται στο Hotel Ερμού, με σκοπό να "βάλει φωτιά" στην νυχτερινή Αθήνα, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά του μουσικόφιλου κοινού, τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες και σε μια από τις εμφανίσεις της, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο μαγαζί, με πλήθος επώνυμων καλεσμένων να δίνουν το παρόν, με ιδιαίτερη εκείνη του Μπάμπη Στόκα, ο οποίος επεφύλασσε και μια έκπληξη στο κοινό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με την λατρεμένη Άννα Βίσση έκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση, με πλήθος κόσμου να τους παρακολουθεί και να διασκεδάζει μοναδικά. Η βραδιά ήταν άκρως λαμπερή, με τους δυο τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δίνοντας στον κόσμο μια ιδιαίτερη ανάμνηση από τα παλιά, μιας και είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνισή τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved