Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε για ψώνια και θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της!
Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε για ψώνια και θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τα καθημερινά της ψώνια.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί ανελλιπώς, μέσα από την πρωινή εκπομπή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και πολυάσχολη, αφού η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι η ίδια βρίσκει χρόνο για τα πάντα, μιας και περνάει και πολύ χρόνο με τα παιδάκια της, αφού η οικογένειά της για εκείνη είναι το παν, όπως έχει δηλώσει και πολλές φορές δημόσια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τα ψώνια της και να ποζάρει όλο χαμόγελο. Η ίδια ήταν, για άλλη μια φορά, πολύ κομψή και το outfit της έκλεψε τις εντυπώσεις. Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν μαζί με ένα μαύρο πουλόβερ, ενώ το είχε σετάρει απόλυτα με ένα ζευγάρι πολύχρωμα sneakers.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved