Τζώνη Καλημέρης: Πρωινή βόλτα με την μικρή Ada στην καρδιά της Αθήνας!
Gossip Cam

Τζώνη Καλημέρης: Πρωινή βόλτα με την μικρή Ada στην καρδιά της Αθήνας!

Ο Τζώνη Καλημέρης είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά, μέσα από την μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη του Ada. 

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, μετά από την απόφαση της υιοθεσίας ενός παιδιού, φαίνεται ότι άλλαξαν ριζικά την ζωή τους.

Η μικρή Ada φαίνεται ότι έχει γεμίσει με φως την καθημερινότητά τους, αφού το ζευγάρι της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι. Οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και η κόρη τους συμπλήρωσε την ευτυχία τους στο εκατό τοις εκατό.

Άλλωστε, η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει πολλές φορές για την συγκεκριμένη της απόφαση, λέγοντας ότι ήταν κάτι που όχι μόνο της άλλαξε την ζωή, αλλά και την έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Τζώνη Καλημέρη με την κόρη του και τον σκύλο τους να κάνουνε την πρωινή τους βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της πλάκας και να ποζάρουν στην κάμερα με το πιο ζεστό τους χαμόγελο.

Ο Τζώνη Καλημέρης δεν άφησε λεπτό την μικρή Ada από το χέρι του, μιας και ο ίδιος δείχνει να είναι υπερπροστατευτικός μαζί της.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved