Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εμφάνιση με το κίτρινο παλτό που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Gossip Cam

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εμφάνιση με το κίτρινο παλτό που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με στύλ... που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που το τηλεοπτικό κοινό ακολουθεί ανά τα χρόνια, μιας και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε της εμφάνιση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου χαρακτηρίζεται από την κομψότητά της, μιας και λατρεύει το ωραίο ντύσιμο, σε οποιαδήποτε μορφή του. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από μια casual εμφάνιση που επέλεξε να κάνει σε πρωινή της βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. H ίδια επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο σε ήπιους τόνους, με πιο χαρακτηριστικό εκείνον του μπεζ, ενώ το κίτρινο παλτό της ήταν εκείνο, που μας έκανε να "ψάξουμε να το βραούμε".

Η όμορφη παρουσιάστρια το σέταρε απίστευτα με το look της, προκαλώντας τις εντυπώσεις των περαστικών, αλλά και τις δικές μας, αφού για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται το πόσο κομψό και όμορφο στυλ έχει.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved