Λαμπερό opening party: Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν!
Gossip Cam

Λαμπερό opening party: Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στο opening party μιας νέας κλινικής πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής, με πλήθος επώνυμων καλεσμένων να δίνουν το παρών. 

Με την επιστροφή της διασκέδασης στην καθημερινότητά μας, πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στα εγκαίνια ενός νέου χώρου αισθητικής ο οποίος ανήκει στην Δώρα Δημητροπούλου, συζύγου του Γιώργου Τσαλίκη, και τον Γιώργο Τσακώνη, με την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς να είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος και συνόδευσε μουσικά την βραδιά, ξεσηκώνοντας όλους τους καλεσμένους.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι καλεσμένοι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και φίλοι του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, που ήταν στο πλευρό της συζύγου του, βρέθηκαν στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του νέου χώρου , διασκεδάζοντας σε ένα cocktail opening party. Η νέα κλινική, η οποία βρίσκεται στην καρδιά των βορείων προαστίων, είναι εξοπλισμένη με άψογα καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους παρευρέθηκαν: ο Γιώργος Πατούλης, η Ναταλία Γερμανού, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νικηφόρος Βυθούλκας, η Ελένη Τσολάκη, η Βίκυ Κάβουρα, ο Γιώργος Καλφαμανώλης, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ελίνα Παπίλα και πολλοί άλλοι επώνυμοι καλεσμένοι.

Η νέα κλινική αισιθητικής και πλαστικής χειρουργικής ονομάζεται ”Face and body clinic” και βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved