Η σόλο έξοδος του Μπισμπίκη, η παρέα Λιάγκα και η πρώτη εμφάνιση του Καλίδη μετά τη βλεφαροπλαστική
Gossip Cam

Η σόλο έξοδος του Μπισμπίκη, η παρέα Λιάγκα και η πρώτη εμφάνιση του Καλίδη μετά τη βλεφαροπλαστική

Βρεθήκαμε σε ένα από τα πιο λαμπερά opening party στο κέντρο της Αθήνας και σε γνωστό εστιατόριο- Sushi bar, με πλήθος celebrities να δίνουν το παρών. 

Με την επιστροφή της διασκέδασης στην καθημερινότητά μας, πολλοί είναι εκείνοι, που σπεύδουν να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους μαγαζιά και να περάσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένους τους φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε ένα ιδιαίτερο πάρτι, σε εστιατόριο ιαπωνικής γαστρονομίας, στο κέντρο της Αθήνας, και απαθανάτισε πλήθος επώνυμων καλεσμένων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και να περνούν φανταστικά. Φυσικά οι ευφάνταστες παρουσίες δεν έλειψαν, μιας και παρευρέθηκαν καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, οι οποίοι και δοκίμασαν τα ιδιαίτερα εδέσματα, αλλά και τα πιο φανταστικά και ιδιαίτερα ποτά και cocktails.

Εκεί συναντήσαμε και τον Πάνο Καλίδη, παρέα με την σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου. Ο ίδιος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση βλεφαροπλαστικής που έκανε, όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου παρευρέθηκε ως καλεσμένος.

Από την άλλη, ο Βασίλης Μπισμπίκης παρευρέθηκε στο ιδιαίτερο event, χωρίς την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, ενώ ο ίδιος έδειξε ότι βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και ότι ο έρωτας του έχει κάνει πολύ καλό. Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν συνεχώς χαμογελαστός, απολαμβάνοντας την γιορτινή διάθεση, αλλά και την παρέα του.

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στην ίδια παρέα με τον Βλάσση Χολέβα, την Αμάντα Μανωλάκου, τον Νίκο Bjur, την Φανή Χαλκιά και τον Νικηφόρο Βυθούλκα, όπου όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.

Οι celebrities παρευρέθηκαν στο εστιατόριο “Rakkan-Izakaya Sushi Bar” και έμειναν έκπληκτοι με τις υπέροχες γεύσεις της Japanese Fusion Cuisine και τα ιδιαίτερα cocktails. Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε με ενα ξεσηκωτικό Dj Show απο την Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved