Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι-χέρι σε ψώνια για το σπίτι τους!
Gossip Cam

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι-χέρι σε ψώνια για το σπίτι τους!

Σε χαλαρό τους περίπατο σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου βρέθηκαν για ψώνια που ήθελαν να κάνουν για το σπίτι όπου συζούν απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή

To ζευγάρι που αρχικά θέλησε να κρατήσει τη σχέση του κρυφή, πλέον μιλάει ανοιχτά για τον έρωτά του και δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένο.

Η όμορφη influencer και ηθοποιός-παρουσιάστρια και ο γνωστός τραγουδιστής πλέον απολαμβάνουν τη συμβίωσή τους κάτω από την ίδια στέγη και μάλιστα προσφάτως ο Ίαν Στρατής μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της αγαπημένης του.

Μέλι στάζει όμως και το στόμα της Μαίρης Συνατσάκη όταν μιλάει για τον πολυτάλαντο Ίαν ο οποίος δείχνει να της έχει προσφέρει όλα εκείνα που αναζητούσε σε έναν σύντροφο.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά πριν από περίπου έναν χρόνο, όμως δεν ήθελαν να μοιραστούν αυτή την ευτυχία τους με κανέναν. Γνωρίζονταν από το 2017 όταν συνεργάστηκαν για το μιούζικαλ Hair ενώ λίγο αργότερα συνεργάστηκαν και για τη μεταγλώττιση της ταινίας κινουμένων σχεδίων Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων. Όμως προσφάτως προέκυψε έρωτας για τους δυο τους οι οποίοι πλέον είναι αχώριστοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved