Αγγελική Ηλιάδη- Γρηγόρης Αναστασιάδης: Οι τρυφερές αγκαλιές τους σε βραδινή έξοδο!
Gossip Cam

Αγγελική Ηλιάδη- Γρηγόρης Αναστασιάδης: Οι τρυφερές αγκαλιές τους σε βραδινή έξοδο!

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε κοινό τους στιγμιότυπο, αλλά και από τις στιγμές που περνούν μαζί. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα», όπου στον φετινό κύκλο είχαν λάβει μέρος, με σκοπό να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, την αντοχή τους, αλλά και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Από την πρώτη στιγμή, τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έδειξαν ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον, το οποίο και, όπως είδαμε, κατέληξε σε έναν πολύ δυνατό έρωτα. Και οι δυο έχουν εξομολογηθεί δημόσια ότι ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό και πως, πριν ακόμα την αποχώρησή τους, έκαναν κοινά σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

Μετά την αποχώρηση τους από το ριάλιτι, βλέπουμε ότι οι κοινές τους εμφανίσεις πληθαίνουν και τα τρυφερά στιγμιότυπά τους πρωταγωνιστούν στο newsfeed του Instagram. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο- cocktail bar του Πειραιά, όπου απαθανάτισε τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και την Αγγελική Ηλιάδη σε πολύ τρυφερές στιγμές. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και μάλιστα, για ακόμα μια φορά, μπορούμε να παραδεχτούμε ότι οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί.

Τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, με την Αγγελική Ηλιάδη να μην μπορεί να αφήσει από την αγκαλιά της τον σύντροφό της, ενώ παράλληλα ο Γρηγόρης δεν μπορούσε να σταματήσει να την κοιτάει. Η εμφάνιση της Αγγελικής ήταν άκρως αποκαλυπτική, αφού επέλεξε ένα φορέσει ένα διάφανο see-through τοπ, το οποίο και το είχε σετάρει με μαύρο παντελόνια και μαύρα ψηλά μποτάκια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved