Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Απολαμβάνουν την βόλτα τους με τα δίδυμα!
Gossip Cam

Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Απολαμβάνουν την βόλτα τους με τα δίδυμα!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας διανύουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, από την ημέρα που ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα μωράκια τους.

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την όμορφη πολιτικό και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να μην το κρύβουν σε κάθε κοινή εμφάνισή τους.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας απέκτησαν δίδυμα και από εκείνη την στιγμή, όλη η ζωή και η καθημερινότητά τους, έχει αλλάξει ριζικά. Μάλιστα, όσο τα μωρά μεγαλώνουν, οι οικογενειακές βόλτες του ζευγαριού γίνονται όλο και περισσότερες, μιας και τους αρέσει πολύ να απολαμβάνουν τις ημέρες τους στο κέντρο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να κάνει τις βόλτες του και να απολαμβάνει την ηλιόλουστη ημέρα. Οι δυο τους είχαν επιλέξει άνετα outfits για την βόλτα τους, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη, που είναι πάντοτε κομψή, επέλεξε σαν χρώμα το ανοιχτό μωβ (λιλά), το οποίο και είχε σετάρει τέλεια με ένα λευκό γουνάκι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: Με τα δίδυμα παιδιά της στον Εθνικό Κήπο

Μάτσας-Κεφαλογιάννη: Βόλτα με τα δίδυμα στη χειμωνιάτικη λιακάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved