Nightout για τους celebrities: Πήγαν στο Φωταέριο και «τα έσπασαν»!
Gossip Cam

Nightout για τους celebrities: Πήγαν στο Φωταέριο και «τα έσπασαν»!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και απαθάτισε πλήθος celebrities να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Με την σταδιακή επιστροφή της διασκέδασης, πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους μαγαζία, με σκοπό να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Φωταέριο, στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Πάολα μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του σχήματος πριν από μερικές εβδομάδες, είδαμε ότι πλήθος κόσμου έχει επισκεφθεί το μαγαζί, με σκοπό να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και να διασκεδάσει με την αγαπημένη του μουσική.

Όπως είδαμε και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, πολλοί επώνυμοι από όλους τους χωρους της ελληνικής showbiz παρευρέθηκαν στο μαγαζί και οι ίδιοι "το έζησαν", με τις απίθανες μουσικές και το ευφάνταστο λαϊκό πρόγραμμα. Ανάμεσα τους απαθανατίσαμε: τον Νίκο Βουρλιώτη, τον Γιώργο Αρσενάκο, τον Τόνυ Δημητρίου, τον Μάνο Ιωάννου, τον Ηρόδοτο Αντωνίου, την Άννα Τσάρα (πρώην παίκτρια του The Bachelor), τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και πολλούς άλλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού Πειραιώς, διασκέδασε στο Φωταέριο για την κατάκτηση του LEN Trophy.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved