Λαμπερές παρουσίες σε κοσμικό κάλεσμα- Η Άννα Βίσση και το athletic look της «έκλεψαν» την παράσταση
Gossip Cam

Λαμπερές παρουσίες σε κοσμικό κάλεσμα- Η Άννα Βίσση και το athletic look της «έκλεψαν» την παράσταση

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια γνωστού δερματολογικού κέντρου στα βόρεια προάστια, με πλήθος επώνυμων καλεσμένων να δίνουν το παρών και να ποζάρουν άκρως χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό. 

Όσο πλησιάζει η άνοιξη και ο καιρός γίνεται όλο και περισσότερο ζεστό, βλέπουμε ότι η διάθεση για εξόδους είναι πολύ ανεβασμένη, μιας και μπορούμε πλέον να απολαύσουμε στο έπακρο την κάθε ημέρα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε μια βραδιά όλο λάμψη, κατά την οποία φυσικά δεν έλειπαν οι λαμπερές παρουσίες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ένα νέο δερματολογικό κέντρο άνοιξε στην Κηφισιά, γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον σε πλήθος επωνύμων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν παρά να το επισκεφθούν, με σκοπό να πληροφορηθούν για την καινοτόμες υπηρεσίες του και όλα τα νέα προγράμματα για την ομορφιά και την περιποίηση.

Στο ιδιαίτερο και άκρως λαμπερό opening party παρευρέθηκε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό χώρο της Αθήνας. Με ένα πλούσιο βιογραφικό σε ότι αφορά την εμπειρία της και την επαγγελματική της δραστηριότητα, η γιατρός Ελισάβετ Τσιαμπάλη, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της σε έναν ιδιαίτερο χώρο, τον οποίο και η ίδια δημιούργησε, αποσκοπώντας την προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες της ήταν: τα ενέσιμα fillers, τα εξειδικευμένα χημικά peelings, τις εφαρμογές βοτουλινικής τοξίνης σε αισθητικές, αλλά και κλινικές ενδείξεις, την ορθή χρήση νημάτων ανάπλασης και ανάρτησης, τη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος και τις δερματολογικές εφαρμογές laser.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν, συναντήσαμε: Την Εύη Αδάμ, την Ζήνα Κουτσελίνη, την Ναταλία Δραγούμη, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με την σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, την Ελένη Τσολάκη, την Άννα Βίσση και πολλούς άλλους ακόμη.

Η Άννα Βίσση, μια από τις πιο ανατρεπτικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της, θέλησε να κάνει την ανατροπή και να εμφανιστεί με ένα total athletic look, το οποίο ήταν σε φούξια τόνους και της ταίριαζε... "γάντι".

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved