Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα πρώτα ψώνια πριν το Πάσχα σε εμπορικό κέντρο!
Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα πρώτα ψώνια πριν το Πάσχα σε εμπορικό κέντρο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τις βόλτες της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, η οποία και τους κρατά συντοφιά κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της "Happy Day".

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πέρα από μια πολύ καλή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είναι και μια πολύ κομψή γυναίκα, η οποία προσέχει πολύ τον εαυτό της και το στυλ της, μιας και, ακόμα και στις εξόδους της πέρα από τα τηλεοπτικά πλατό. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την παρουσιάστρια να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικό εμπορικό κέντρο και να πραγματοποιεί τα ψώνια της, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι γιορτές του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα καθημερινό, αλλά ταυτόχρονα σικ outfit, το οποίο της ταίριαζε πάρα πολύ και τόνισε τα όμορφά της σημειά. Φυσικά, στην παρέα της ήταν το αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο και της κρατά συνεχώς συντροφιά και του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved