Ματαφιά-Δούκα-Αναστασοπούλου: Ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για τα παιδιά!
Gossip Cam

Ματαφιά-Δούκα-Αναστασοπούλου: Ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για τα παιδιά!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στούντιο ηχογραφήσεων στο κέντρο της Αθήνας, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Ζέτα Δούκα και την Άρτεμις Ματαφιά να συνεργάζονται για καλό σκοπό.

Οι τρεις τους συνεργάστηκαν με τρια μικρά κοριτσάκια, για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια για τα παιδικά βιβλία «Έλλα & Άλλυ», τα οποία και έχει γράψει η Ζέτα Δούκα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ζέτα Δούκα και η Άρτεμις Ματαφιά έδειξαν την αγάπη τους για τα παιδιά και με το παραπάνω. Οι τρεις τους βρέθηκαν μαζί τους και, πέρα από το τραγούδι, ξεκίνησαν και τα παιχνίδια. Τα βιβλία της Ζέτας Δούκα αφορούν τα παιδιά και επιδιώκουν, μέσα από την ανάγνωση και την κατανόηση των ιστοριών, να υπενθυμίσουν το πόσο σημαντικές είναι η δύναμη της φιλίας, η αλληλεγγύη, η γυναικεία υποστήριξη και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Studio 111 στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε τις τρεις όμορφες και συνάμα ταλαντούχες γυναίκες, να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, με σκοπό να δώσουν ένα άλλο νόημα σε όλη την προσπάθεια της Ζέτας Δούκα. Τα τραγούδια «Έλλα & Άλλυ» θα ενσωματωθούν σε όλα τα ομώνυμα βιβλία της σειράς («Είσαι Φίλη μου», «Είσαι Δυνατή») μέσω QR Code.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved