Βουνό με βουνό δεν σμίγει! Πού συναντήθηκαν Χαρδαβέλλας και Κουτσελίνη;
Gossip Cam

Βουνό με βουνό δεν σμίγει! Πού συναντήθηκαν Χαρδαβέλλας και Κουτσελίνη;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας σε παρουσίαση βιβλίου, με πλήθος επώνυμων καλεσμένων να δίνουν το παρών. 

Όσο οι μέρες γίνονται πιο ανοιξιάτικες, η διάθεσή μας για περισσότερες βόλτες και εξόδους βρίσκεται στα ύψη, μιας και αυτό που θέλουμε είναι να ξεφύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητα και να περάσουμε λίγο χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παναγοπούλου «Το απωθημένο φυγείν αδύνατον». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με πλήθος επωνύμων από τον δηοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο να δίνουν το παρών και να εύχονται τα καλύτερα.

Ανάμεσά τους συναντήσαμε και δυο ογκόλιθους της δημοσιογραφίας, την Ζήνα Κουτσελίνη και τον Κώστα Χαρδαβέλλα, δυο καλοί φίλοι και συνάδελφοι, που είχαν να τα πουν καιρό από κοντά και άδραξαν την ευκαιρία, ώστε να πουν τα νέα τους και να μπορέσουν να περάσουν και λίγο περισσότερο χρόνο μαζί.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους ήταν η Εβελίνα Παπούλια, ο Θάνος Καλλίρης και πολλοί άλλοι, που έκαναν, με τον δικό τους τρόπο, την βραδιά ξεχωριστή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved