Δωροθέα Μερκούρη: Η βόλτα στο κέντρο και το κινητό... σκουλαρίκι
Gossip Cam

Δωροθέα Μερκούρη: Η βόλτα στο κέντρο και το κινητό... σκουλαρίκι

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε τη Δωροθέα Μερκούρη, παρ' όλο που η ίδια είχε κάνει αρκετά καλό... καμουφλάζ για να μην γίνεται αντιληπτή!

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού και μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όποιο ντύσιμο και να επιλέξει, της ταιριάζει πάρα πολύ.

Πλέον ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, κάτι που φτιάχνει τη διάθεση απόλυτα σε όλους και που κάνει τους πάντες να θέλουν να βγουν όλο και περισσότερες βόλτες, μόνο και μόνο για τον υπέροχο ανοιξιάτικο ήλιο. Το ίδιο έκανε και η Δωροθέα Μερκούρη η οποία έκανε τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Διονυσίου Αεροπαγίτου, φορώντας καπέλο και γυαλιά ώστε να περάσε όσο το δυνατόν απαρατήρητη.

Παρ΄όλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε μέσα στο σκουρόχρωμο outfit που είχε επιλέξει για την εμφάνισή της. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η αγαπημένη ηθοποιός δεν σταμάτησε να μιλά στο κινητό της, κάτι που μαρτυρά και την πολυάσχολη καθημερινότητά της.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved